Szolgáltatások‎ > ‎

Ezeket mind megoldjuk!

Vezetőként nap, mint nap azon dolgozol, hogy a munkatársak hibáiból, esetleg a saját téves döntéseidből származó károkat felszámold?

Nincsenek rendben a munkafolyamatok, a hullámok a fejed és munkatársaid feje fölött csapkodnak, így mindenki azt csinálja, amit ér, és menti a menthetőt?

Úgy érzed az egész szervezet a hibák javítására állt be, elsőre már szinte egy megbízást sem sikerül teljesíteni?

Nem sikerült termékeiteket és szolgáltatásaitokat megfelelően pozícionálni, átgondolt marketing stratégia sincs, az értékesítők boldogulnak, ahogy tudnak?

Körülbelüli elképzelések vannak a vezetők fejében a cég jövőképéről, de a konkrét, a munkatársak számára is világos célkitűzés és stratégiaalkotás hiányzik? Ahány munkatárs van a cégnél, annyi céllal és annyi stratégiával dolgoztok?

Időről-időre nem sikerül kiválasztani a megfelelő munkatársakat, így nem is biztos, hogy mindenki ért ahhoz, amit csinál?

Nincs koncepció a munkatársak értékelésére-jutalmazására, így azt sem tudják, mi az, amit jól, és mi az, amit rosszul csinálnak?

A formális kommunikáció egyáltalán nem működik a szervezetben, mindenki „folyosói pletykákból” informálódik?

…ez egy elég sötét kép, nem igaz? Talán meg is mosolyogtad, azt gondolod, hogy ennyi probléma egy helyen nem létezhet… Valóban, ez a teljes káosz, amikor már jóformán semmi nem működik jól a szervezetben. DE! Innen is van kiút!

–  Ha ezek a problémák a te cégednél is jelen vannak, legyen rá büszke, hogy felismerted őket és keresd a megoldást! Vedd fel velünk a kapcsolatot! Nem ismerünk lehetetlent, segítünk megtalálni a kiutat!

–  Ha neked ennél kevesebb problémád van, légy rá büszke! Keress meg minket és ne hagyd, hogy elhatalmasodjanak!